söndag 16 januari 2011

Bästa ligan

har varit hos fotografen.

Jag är glad att fotografen överlevde. Att hon dessutom lyckades få med alla fyra på en och samma bild är något av ett mirakel.

4 kommentarer:

  1. Vilket alldeles underbart gäng. Fantastisk bild. Liv och rörelse och glädje. Känner inte igen dig jämfört med profilbilden. Har just sett Huset vid sjön och där kommunicerar två människor med varandra genom tiden (det är två år emellan dem). Det får mig att tänka att om precis två år kommer ni se tillbaka på bilden och minnas och tycka att det hänt mycket sedan dess. Häftigt att vi faktiskt kan fånga händelser på print och återse dem i framtiden. Det är lite science fiction när man tänker på det.

    SvaraRadera
  2. Vilken jättejättefin bild!

    SvaraRadera
  3. Happy: Tack, vad kul att du gillade bilden. Jag förstår att du inte känner igen mig, det gjorde jag knappt själv med allt smink! Jag såg helt galen ut fast tjejen i sminket hävdade att intrycket skulle försvinna på bild. Jag vet inte jag...

    Hursomhelst var det jätteroligt att få fina bilder på barnen och en gruppbild på oss alla fyra. Jag ville så gärna fånga oss precis just nu, friska och glada, under en bra period i livet helt enkelt. Snart blir barnen stora och vem vet vad som kommer hända härnäst? Ett försök att stoppa tiden.

    Knaada: Jättejättetack!

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig bild! Du ser jättevacker ut Fia!
    Så fint med en levande bild med äkta skratt och leénden.

    SvaraRadera

Kommentera jättegärna!

Välj bara Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Sedan fyller du i ditt namn innan du skickar kommentaren.

Kram Fia