söndag 24 januari 2010

Semester i Thailand

Äntligen är simskolan igång igen. Den här terminen ska även Lillebror vara med och bada men idag fick han stanna hemma och kurera sig.

Jag och Storebror däremot badade både igår och idag. Han är mer under vattnet än över och om man definierar "att simma" som "att ta sig framåt i vattnet utan att sjunka" så kan man nog säga att Storebror kan simma. Det är bara det att ingen lärt honom den rätta tekniken så han kör någon slags larvstil där han liksom vickar sig framåt med huvudet under ytan och rumpan upp i vädret. Underbart att se. Själv satt jag vid den bubblande delen av den varma bassängen och skrattade högt åt uppvisningen.

Idag var det terminsstart på simskolan och Storebror var glad över att återfinna en dagiskompis bland de andra barnen. Dagiskompisens pappa berättade att de hade tänkt fråga om killarna kunde leka men kommit på att det inte var någon idé eftersom vi var på semester i Thailand. Jaha, se där ja, det hade ju varit trevligt förstås. Nåja, badhuset får duga gott åt oss så länge.


Klädbytet sker säkrast inuti i skåpet


Obligatorisk fika efter simskolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera jättegärna!

Välj bara Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Sedan fyller du i ditt namn innan du skickar kommentaren.

Kram Fia