måndag 18 oktober 2010

#?/@!!¤*¨/?)#!

  • Avbokat möten och satt igång Out of Office på jobbmailen - check
  • Gjort vad jag har kunnat för att komma till operation så snart som möjligt - check
  • Pratat med Rehab-Bengt på Företagshälsan och fått tips och råd inför den kommande kontakten med Försäkringsk#?/@!!¤*¨/?)#! - check
  • Anmält olyckan till mitt försäkringsbolag - check
  • Proppat mig full med värktabletter - check

2 kommentarer:

  1. Oj då, det låter inte bra. Hoppas ddu i alla fall kan sova lite i natt. Håller med dig att den Svenska sjukvården inte klarar trycket längre. När jag var hemma i Sverige på semester och behövde göra en magnetrönten (hade remiss med från Mozambique där jag bor) fick jag beskedet att NEJ, vi har inget avtal med Mozambique. Så jag fick åka tillbaka hit utan undersökning. Känner att jag blir bättre bemött här i Afrika på ett vanligt distriktssjukhus än i högmodärna Sverige.

    SvaraRadera
  2. Ja, det kan verkligen vara frustrerande att försöka navigera rätt i vården. Du har nog rätt i att vården inte håller så hög klass som vi någonstans ändå tror.

    Efter flera dagar på sjukhus så är det så tydligt att människor som ligger ensamma och har ont, utan att veta vad som ska hända, mest av allt behöver sällskap. Någon som lugnar dem och säger att allt ska bli bra, hämtar ett glas vatten och bara finns där. Vore det inte en bra idé med frivilliga inom vården?

    Ha det så bra långt där borta i Afrika! Kul att du tittade in på min blogg.

    Kram från Fia

    SvaraRadera

Kommentera jättegärna!

Välj bara Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Sedan fyller du i ditt namn innan du skickar kommentaren.

Kram Fia