onsdag 16 december 2009

Jag är en vältränad person som har bra kondition och en muskulös kropp

Det går att tänka sig vältränad. Om man föreställer sig att man har en vältränad kropp så får man det.

Visst låter det fantastiskt?

Det som händer när man föreställer sig att man är vältränad är att man omedvetet ändrar sitt beteende och kanske väljer trapporna istället för hissen, tar inte armstödet till hjälp när man reser sig ur en stol, sträcker på sig och så vidare.

I en kanadensisk studie förbättrade den ena gruppen sin muskelstyrka med hela 24% genom att endast tänka på träning, medan gruppen som faktiskt tränade bara gjorde 3% bättre resultat, enligt tidningen Leva.

Med anledning av detta vill jag bara säga en sak. Jag är en vältränad person som har bra kondition och en muskulös kropp (om det nu var någon som betvivlade detta).

4 kommentarer:

  1. Men Fasching, du måste TRO på det också.

    SvaraRadera
  2. Det enda jag gör är att ligga här hemma på soffan och tänka på långpromenader och träning. Inte undra på att magmusklerna börjar synas lite bättre. Tyckte axlarna såg lite mer markerade ut i spegeln också sist jag kollade i spegeln... Bra skit det där- tanketräning! :-)

    SvaraRadera
  3. Vilken skit Lisa, jag hoppas verkligen att du snart mår bättre. Så länge hoppas jag att du får många fina träningspass - i tanken.

    Man kan ju faktiskt utveckla det där också. Det finns ju många spännande saker som man skulle kunna tänka sig att prova på. :-)

    KRAMAR!

    SvaraRadera

Kommentera jättegärna!

Välj bara Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Sedan fyller du i ditt namn innan du skickar kommentaren.

Kram Fia