lördag 20 november 2010

Träning är inte förhandlingsbart!

Eftersom jag är fast hemma med ett brutet ben så blir det en hel del TV-tittande. Nu senast ett program av Oprah där de pratade om att antalet människor som lider av diabetes är skyhögt. Många ignorerar helt enkelt sin sjukdom och när de väl får problem av sin diabetes är det för sent att börja sköta om sig, kroppen har redan tagit stryk.

Herregud, jag har verkligen blivit skraj för det här med dålig hälsa. Det finns ingenting jag hellre vill än att vara stark och leva ett långt och hälsosamt liv. Alla andra ambitioner är faktiskt som bortblåsta.

Hur som helst så skickade de in en kille som skulle lära ett antal äldre damer i riskzonen att leva ett mer hälsosamt liv och det han började med att pränta in i deras hattbeprydda små huvuden var:

-Exercise is non-negotiable!

Hörde ni? Ska man ha en god hälsa så kan man inte avstå från att motionera, det är ett absolut måste. Träning är inte förhandlingsbart! Tänk om man tog träning för givet precis som tandborstning, det är något man bara gör utan att tänka. Det är inget alternativ att låta bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera jättegärna!

Välj bara Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Sedan fyller du i ditt namn innan du skickar kommentaren.

Kram Fia