söndag 28 februari 2010

Simskola, andra försöket

Simskola, andra försöket. Lillebror var fortsatt skeptisk men satte sig inte fullständigt på tvären. Han stod förvisso och klängde i mitt ben under uppropet och ville sedan inte hoppa i bassängen. Istället stod han och tittade under lugg medan instruktören lirkade och trixade för att få honom att sätta sig på kanten åtminstone.

Jag vet inte hur länge det pågick men tillslut satt Lillebror på kanten med benen i vattnet och jag såg min chans att gå iväg ett par meter och försöka se cool ut på läktaren.

Vad är det med att man vill att ens barn ska vara käcka och glada och ställa upp på allting? Så klart Lillebror var skeptisk, han hade ju aldrig träffat ledarna förut och hade ingen aning om vad de förväntade sig av honom.

Han fortsatte att blänga surt på simläraren som i sin tur lockade med badankor, skvätte vatten, bubblade och gjorde sig till. Det kändes som en evighet men tillslut mjuknade Lillebror och började plaska runt i poolen, hoppa från kanten och plocka upp ringar från botten och den överspända modern drog en lättnadens suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera jättegärna!

Välj bara Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Sedan fyller du i ditt namn innan du skickar kommentaren.

Kram Fia