tisdag 11 maj 2010

Åka till Japan

Det verkar som om jag ska åka till Japan. För mig känns Asien så främmande och långt borta men nu är det alltså dags för mig att lära känna en ny del av världen. Någon som har tips på böcker eller filmer som man kan mjukstarta med? Någon som vet något om Japan överhuvudtaget?!

5 kommentarer:

  1. Jajamensan. Jag har till och med bott där ett halvår och pluggat. Åh så AVIS jag blir nu. Vart ska du och hur länge o vad vill du se?

    SvaraRadera
  2. Har varit där i 2 månader och pluggat. Helt underbart, fantastiskt. Instämmer med Happy, AVIS och vart ska du och hur länge? Med vem och när? Petra

    SvaraRadera
  3. Happy: Åh vilken tur jag har som känner en Japanexpert. :-) Jo, så här är det. Jag ska åka för jobbets räkning till en stad som heter Ageo för att utbilda ett antal projektledare. Jag kommer att flyga till Tokyo för att sedan ta mig till Omyia där jag ska att bo. Jag vet inte alls om det kommer att finnas utrymme för att se mig omkring men jag vill gärna veta mer om kulturen och vett och etikett så att jag inte klampar i klaveret det första jag gör. Jag skulle verkligen behöva lite tips om hur man beter sig och vad man absolut inte ska göra. :-) Kram

    SvaraRadera
  4. Petra: Vad roligt att du också har varit i Japan. Har du några tips i största allmänhet? Vad var bäst? Sämst? Kram

    SvaraRadera
  5. Vad roligt!
    Jag var där och jobbade i två månader, men det är ju ett tag sedan. Vi pratar 19-hundratal.. Du får gärna låna min Lonely Planet för Japan. Den har säkert uppdaterats med tips på nya restauranger och hotell, men all historisk information är ju fortfarande aktuell.
    Jag lägger den i killarnas fack på dagis så kan du se om du känner för att titta i den.
    Ett otroligt häftigt land!
    Kram Ylva

    SvaraRadera

Kommentera jättegärna!

Välj bara Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Sedan fyller du i ditt namn innan du skickar kommentaren.

Kram Fia